Haarlem

Donderdag was het bar en boos, dus werd er een thuispuzzeldag ingelast. Gelukkig had Pieter een puzzel van zijn werkgever gekregen van een van de TU-gebouwen. Ze dachten kennelijk dat hij die reuze mist.

Vrijdag was het gelukkig weer goed wandelweer. Op naar Haarlem waar we net rond lunchtijd aankwamen 😀. Na kroketten (ik) en een omelette (Pieter) kon de wandeling beginnen. Er stond weer 16 kilometer op het programma.

Het was een mooie tocht! Via het Bolwerkplantsoen en het Kenaupark (no comments) naar de landgoederen Duinvliet en Elswout. Wat veel groen zo dichtbij de binnenstad.

We kwamen onderweg van alles tegen: een kabouterhuisje, een spoorweghek, schattige zwaantjes, heel veel prieeltjes en andere huisjes, een grote slak, een boom vol elfenbankjes. Het hield niet op. Terug langs de Spaarne en de drukke, gezellige stad weer in.

Met een vertraagde trein weer terug naar huis waar we een welverdiende borrel dronken met de buren 🥂🍾

8 gedachtes over “Haarlem

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s