Herfstdip

Hoewel het de hoogste tijd is voor een blogje, heb ik niet veel te melden. Het is opeens een beetje saai allemaal. Werken (thuis), eten (thuis), slapen (thuis) en dankzij het regenachtige weer weinig wandelen (dus nog steeds thuis). Ik kreeg er zowat een herfstdip van.

Gelukkig kon ik gisteren toch nog tussen de buien door een frisse neus halen. En kijk eens wat een vrolijke mozaïeken ik onderweg tegenkwam.

Daar werd ik blij van. En vandaag heb ik mijn knalgele broek aangetrokken, zodat het thuis gewoon nog zomer is. weg met de herfstdip!

7 gedachtes over “Herfstdip

  1. Arme jij, t was gisteren niet best, maar dagen er voor toch niet onaardig? Dinsdag paar terrasjes en woensdag na wandeling langs de Maas in Tropicana bootjes kijken met glas wijn erbij. Er liep daar best grote schildpad tussen de tafeltjes, schijnt aardig beest te zijn. Kweenie hoor… maar misschien helpt schildpadaaien tegen herfstdip?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s