Storm- of bliksemschade?

Na een onstuimig en culinair paasweekend brak de gewone werkweek weer aan. Mijn lunchwandeling leidde langs de Oostpoort waar ik de restschade (denk ik) van het herfstweer aanschouwde. Er blijkt nog een nijlgans in de boom te broeden. Daarom blijven de resten voorlopig zo staan.

Thuis had ik net de aankomst van de verhuisdozen gemist. Maar daar kan ik nog een hele week van genieten. Volgende week dinsdag komt de verhuizer om de boel weg te halen en op te slaan. We gaan onze laatste grote(re) verbouwing aan. De woonkamer krijgt een nieuw plafond en de parketvloer een schuurbeurt. En dan is na 29 jaar eindelijk alles helemaal zoals wij het willen. Tijd om naar iets nieuws om te zien? 😀

11 gedachtes over “Storm- of bliksemschade?

 1. Oei, verbouwingen, dat is stof en rommel, brrr, maar het breekt de tijd van coronasaaiheid. Dat dan weer wel.
  Dapper hoor, dat jullie de puinhoop aandurven en over een poosje is t vast heel mooi allemaal

  Like

 2. Je verveelt je enorm, hè…je hebt er eigenlijk wel zin in.. Heel apart.
  Maar goed, die nijlganzen vind ik lelijke vogels die ook nog een vreselijk geluid maken. Mogen die verboden worden. Kan daar een werkgroepje voor gevormd

  Like

 3. Inderdaad. De kettingzaag in die boom, zou ik zeggen. Als je erop wordt aangesproken, pleit je “coronaverveling”. Dat is echt niet voorbehouden aan de jeugd.

  Like

 4. Als het klaar is gaan jullie zeker verhuizen? Dat hebben wij een paar keer gedaan. Soms lieten we een kamer maar onbehangen en met oude vloerbedekking, omdat we zeker wisten dat we weggingen als die klus ook gedaan was. 🙂 Maar dan hielden we dat ook weer niet vol en hup….. Jeugdgektes waren het. Ik krijg nu op mijn gevorderde leeftijd al een stevige wegtrekker bij de gedachte aan grootverbouwen, dus ik sta op en ga hard applaudiseren voor jullie, dappere Dodo’s die jullie zijn.

  Like

  • Gek genoeg vind ik het reuze leuk Wieneke. Ik zou ook wel willen verhuizen, maar we wonen al in de leukste straat van Delft en bijna in het mooiste huis inmiddels. Verhuizen en verbouwen vind ik ongeveer even leuk gelukkig!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s