Zwijmelen op zaterdag (1)

Na de oproep van Rianne vorige week sluit ik mij aan bij Zwijmelen op zaterdag. Bij Rianne en Natasja lees je er meer over.

Omdat ik nog even op stoom moet komen, herplaatst ik de muziek van een blogje van januari vorig jaar. Toen had ik net Vitaa en Slimane ontdekt. Ik vind het nog steeds een prachtig nummer en muziek waar ik kippenvel van krijg.

8 gedachtes over “Zwijmelen op zaterdag (1)

 1. Welkom Hermieneke bij Zwijmelen op Zaterdag. Wat fijn dat je mee gaat doen, en wij dan op het moment dat met ons vijven zijn. Ik zal morgen naarje Zwijmel luisteren. Zijn op de terugreis van de onze Porto trip.

  Geliked door 1 persoon

 2. Vorige keer dat je dit plaatste vond ik het ook al zo mooi, en dat is nog steeds zo. Ik schreef dat ik er bij Zwijmelen op zaterdag eens aandacht aan zou besteden. Dat is nog steeds niet gebeurt, daarom ben ik blij dat Jij het nog eens laat horen!!

  Like

 3. Heeejjjj…. wat leuk dat je mee doet.
  Natasja hier, van ’t Pumpke. Ex-inwoner ( meer dan 30 jaar geleden, voor een half jaar) van Delft :-).
  Mooie zwijmel. Voor mij onbekende artiesten. Maar dat vind ik juist het leuke: dat er van alles voorbij komt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s