Kerst tegemoet

Om te voorkomen dat het hier straks alleen nog maar Zwijmelzaterdag is, drie foto’s van de kerstboom in verschillende stadia van opsier. In januari kochten we deze nepperd en hij staat nu voor het eerst. Het versieren was nog best een hele toer, maar ik ben er wel tevreden over.

Gistermiddag is ook mijn kerstvakantie begonnen. Vanmiddag met collega Q en oud-collega C koffie gedronken in een hippe koffietent in Rotterdam. Je moet een beetje voorzichtig afbouwen. Cold turkey stoppen met werken is ook zo wat.

8 gedachtes over “Kerst tegemoet

  1. Vind ‘m leuk, al blijf ik vinden dat een echte boom heel lekker ruikt.
    Hier staat de boom in de ‘hal’ te wennen aan de binnentemperatuur. Morgen de verhuizing naar de kamer

    Like

  2. Ook zo’n nepperd kan heel mooi zijn. Ik heb een paar jaar geleden er een zelf gemaakt, en die staat heel het jaar opgetuigd (afgedekt) in de garage tot hij kan komen stralen met Kerstmis. Wij zijn er blij mee en dat is het belangrijkste. Geniet van je kerstvakantie!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s