25 jaar geleden

Stond mijn wereld stil. Opeens was hij er niet meer. Mijn vader. Gelukkig zijn er heel veel mooie herinneringen. En met de jaren werd het verdriet minder en beter te handelen. Hoewel het elk jaar weer een verdrietige dag is, komt het steeds minder vaak voor dat ik denk: “Wat zou papa daarvan vinden?”

12 gedachtes over “25 jaar geleden

  1. Ik was 18 toen mijn vader overleed, en 20 toen mijn moeder er stilletjes er tussen uit glipte. Alweer vijftig jaar geleden. Elk jaar op de dag van hun overlijden sta ik er even bij stil. Gelukkig zijn er nog de herinneringen en het oude fotoboek die ik van de week weer even heb in gekeken. Want die foto’s brengen je weer terug naar mooie tijden toen het gezin nog compleet was.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s